duminică, 29 iunie 2008

EMO test

Cat de emo esti?
Eu unul am iesit 3% :))
TEST

marți, 24 iunie 2008

Cladura mare mon cher

Pfuai...
Ieri am iesit in oras sa ajung si eu pe la sala :). Simteam ca mi se topesc hainele pe mine, iar la sala(mai bine zis sauna) a fost cam crima :(. Azi am iesit nitel la magazin sa iau de ale gurii si...moarte curata. O sa incerc sa numai ies intre 12 si 16 pe afara ca...
Dar mai bine caldura decat frig :)

Euro 2008 again

Se apropie semifinalele: Turcia-Germania si Rusia-Spania.
Sferturile au fost cu adevarat spectaculoase(mai putin Spania-Italia).
Turcii au fost "turci" cu Croatii inscriind egaland scorul numai la un minut dupa ce croatii inscrisesera, apoi la penaltyuri croatii au fost jalnici, singurul ce a marcat a fost Srna, dar degeaba.
Germanii au jucat acelasi fotbal ca intotdeauna si au ingenuncheat Portugalia prin 2 faza fixe si un gol din faza cursiva(3-2 pentru germani).
Rusii au fost incredibili, dar tinand cont cine le e antrenor: Guus Hiddink, cel ce a dus Coreea de Sud in semifinalele World Cup 2002, cel care a calificat Australia la World Cup 2006 si a dus-o pana in optimi nu este o asa mare surpriza. Sa nu uitam ca anul acesta Zenit a castigat Cupa Uefa si a dat echipei nationale pe cel mai bun jucator: Arsavin. Pot spune ca Rusia joaca cel mai frumos fotbal de la acest campionat.
Spaniolii nu au rupt gura targului, dar au stat mai mereu in atac contra unei Italii fara Pirlo sau Gatusso. Jocul Italiei imi aduce aminte de o alta Nationala...cred ca stiti la cine ma refer :(.

De-abia astept semifinalele si e clar ca favorita mea este Rusia :D.

joi, 19 iunie 2008

EMO?


Mai nou(nu foarte nou) tot vad la TV emisiuni ce discuta despre adolescenti si EMO. Un curent(sau nu stiu cum sa ii zic) care ar fi aparut cica dupa ce "una" s-a aruncat de la etaj dupa ce urmarise un videoclip al celor de la Tokyo Hotel. Parerea mea ca toate aceste manifestari sunt ale unor pusti ciudati si frustrati de viata.

Dupa Elodia, EMO kids sunt noua atractie a mass-mediei, in curand o sa vad la 0TV(zero TV) la Dan Diaconescu in direct, reluare, exclusivitate, senzational noua serie "Copii EMO". Ca o paranteza, eu nu m-am uitat niciodata la "postul" ala de televiziune, daca poate fi numit asa, de Elodia stiu mai mult de la Cronica Carcotasilor :).

Si acu sa ne mai destindem cu bancuri despre/cu EMO:

I: De cati EMO este nevoie sa schimbe un bec?
R: 3. Unu sa il schimbe si alti doi sa scrie o poezie despre cat de mult le lipseste cel vechi.

I: Ce trebuie sa ii spui unui EMO sa il faci sa planga?
R: Orice.

I: De ce a traversat un EMO strada?
R: Sa isi cumpere un pachet de servetele.

I: Care este diferenta dintre iarba normala si iarba EMO?
R: Iarba EMO se taie singura.

I: Ce a spus un EMO altui EMO?
R: “Nu mai plange. Atragi toata atentia negativa numai asupra ta!”

I: Ce anticonceptionale folosesc EMO?
R: Personalitatea lor.

I: Daca o blonda si un EMO sar de pe un pod cine se ineaca primul?
R: Blonda din cauza lacrimilor EMO-Kid-ului.

I: Cine este sponsorul echipei nationale de EMO?
R: Gilette.

I: De cati EMO este nevoie sa schimbe un bec?
R: De nici unul, se pot taia cu lama si pe intuneric.

I: Care este diferenta intre un EMO si o rosie?
R: Rosia nu se taie singura.

I: Cum dai un EMO jos din copac?
R: II tai franghia.

I: Cum salvezi un EMO de la inec?
R: II dai un servetel.

miercuri, 18 iunie 2008

Firefox 3

Descarcati noul firefox de AICI.
Arata frumos, momentan nu am apucat sa vad ce stie cu adevarat sa faca, dar sigur nu ma va dezamagi :P

marți, 17 iunie 2008

Goodbye EURO

Mda...Nu stiu ce minut mai e, dar mi se face lehamite de stilul de joc al Romaniei :|.

HAI ROMANIA...ACASA!!!

ED vs Meci

Maine am examen la ED, dar in seara asta e meci.

O replica a unui coleg de serie din facultate ce reflecta adevarul:
"Marele meci: Elevi vs ED, arbitru Cupcea dicteaza penalty, dar mirificul Surpy rateaza incredibil".

HAI ROMANIA!!!

vineri, 13 iunie 2008

Romania-Italia 1-1

Da este adevarat, Romania mai scoate un egal cu Italia, campioana modiala en-titre.
Mutu - inger si demon, pacat de ratarea penaltyului ce practic ne asigura calificarea in sferturi. In rest Romania a fost purtata spre acest rezultat de un public EXCEPTIONAL care nu a contenit sa cante.

Cand scriam tocmai Olanda da gol :)). HAI OLANDA!!! Suntem aproape de sferturi.

HAI ROMANIA!!!

joi, 12 iunie 2008

ED(Electronica Digitala)

S-a dat startul la numaratoarea inversa catre ED :). Spor tuturor la invatat.

Eu raman cu prietenii mei Dioda si Tranzistorul. Mai nou grupul lor primeste noi prieteni precum CMOS, TTL, GTLV si altii :)

Finala NBA

Boston-Lakers 2-1.

Goooo Lakers :)

luni, 9 iunie 2008

Romania-Franta 0-0




Un rezultat echitabil tinand cont ca ambele echipe au stat extraordinar in teren. Un meci super tacticizat. Intr-adevar Franta a avut mai multe ocazii, dar gratie lui Goian, Tamas si restu am reusit sa pastram acest rezultat. Dezamagitori am fost in atac unde D. Niculae saracu era cam singurel.
Banel Nicolita (12,24 km) a aratat altceva decat ceea ce a jucat la Steaua si a inchis bine flancul dreapta impreuna cu Gurita.

Intr-un cuvant Romania s-a descurcat exceptional si sa speram ca urmatoarele meciuri cu Italia si Olanda sa ne aduca puncte mai multe.

HAI ROMANIA!!!

sâmbătă, 7 iunie 2008

NBA



Los Angeles Lakers vs Boston Celtics

O finala de vis, cele 2 echipe s-au intalnit de 10 ori pana acum in finala NBA. ANul acesta s-a intamplat din nou, dupa ce atat Lakers cat si Boston Celtics si-au creat echipe de invidiat in tot NBA-ul.

Lakers (echipa mea de suflet :P ) a trecut de Denver, Utah Jazz si San Antonio Spurs(campionii de anul trecut) cu o echipa de vis: Bryant, Gasol, Fisher, Radmanovic, Odom, Vujacic, Fisher, Turiaf, Walton si restul. In timpul sezonului regulat 57-25

Pe de alta parte Boston Celtics (66-16 in sezonul regulat) a trecut de Atlanta Hawks, Cleveland Cavaliers si Detroit Pistons cu o echipa foarte valoroasa: Pierce, Garnett, Perkins, R. Allen, R. Rondo, Posey, T. Allen, S. Cassel, Powe, Brown, House si G. Davis.

Deja pe 5 iunie s-a jucat primul meci din marea finala si Boston s-a impus acasa cu scorul de 98-88 datorita evolutiilor lui Pierce(22 pct) si Garnett(24 pct).

Go Lakers.

Euro 08



Azi de la ora 19:00 incepe campionatul european de fotbal. Fotbal de calitate la tv.

HAI ROMANIA!!!

(Romania - Franta 1-0 :D)

vineri, 6 iunie 2008

Sesiune no 4



Si de maine incepe oficial sesiunea in Poli...
Noroc ca primul examen e deabia miercuri, pana atunci sunt home sweet home :)

Bafta tuturor in sesiune.

joi, 5 iunie 2008

Cristi Margarit

am adaugat la linkuri blogul lui. Il urmaresc de peste 2 ani si multe din sfaturile expuse acolo mi-au fost de mare folos. Desi nu l-am cunoscut decat o data in persoana am un mare respect pentru acest om.

Pentru a afla mai multe informatii intrati pe GETFIT is nu veti regreta.

"Mens sana in corpore sano"

pitzipoanca.org

In loc sa citesc pentru prezentarea de maine la PC si tema la PP mor de ras uitandu-ma pe pozele de pe pitzipoanca.org. Recomand acest site tuturor. :))=))

marți, 3 iunie 2008

Stagii pe bune

Multa lume ma intreaba de ce sustin acest proiect? Simplu, parerea mea ca este modul in care poti sa capeti o experienta foarte buna facand un stagiu in cadrul unei mari firme sau in cadrul propriei tale facultati.

Fiind anul II la A&C suntem obligati sa facem practica timp de o luna pe timpul verii, altfel nu primim 4 puncte de credit. Se stie si ideea de a nu face practica si pur si simplu de a lua o adeverinta de la o firma a parintilor tai sau a prietenilor. Eu unul chiar vreau sa fac ceva ce sa ma ajute pe viitor asa ca am aplicat la mai multe firme si am fost acceptat la noi in facultate spre a dezvolta un proiect web. Suuper tinand cont de faptul ca sunt innebunit dupa programare web si tot ce tine de PHP, HTML, JS, AJAX, CSS ... si altele.

Sper ca aceasta colaborare sa fie un punct de plecare pentru alte proiecte cu cei de la PC(Protocoale de comunicatie) si APD(algoritmi paraleli distribuiti).

Pentru cei de anul I, alaturati-va acestui proiect si veti avea numai de castigat.

MN @ POLI

Azi am terminat primul an ca seminarist si laborant la Metode Numerice cel putin pentru 2 grupe, maine am chiar ultimul seminar. Sper sa fi reusit sa ma fac inteles de catre toata lumea:) si ca anul viitor sa fiu mai in "forma". Au fost si momente frumoase, dar si momente mai nereusite peste care am trecut destul de usor.

Am cunoscut oameni si poate mi-am facut prieteni. O sa imi fie dor de cele 2 grupe, dar ne vom mai intalni noi dupa sesiune.

PS: Desi sunt doar cu un an mai mare decat cei pe care ii am/avut la laborator pe unii nu i-am putut dezvata de a mi se adresa cu dumneavoastra, ba chiar sa imi zica "domn' laborant", desi eu in primul laborator am insistat sa mi se vorbeasca cu persoana a 2-a.

Intro

M-am decis sa intru in blogosfera...
Q: De ce?
A: De aia :)

Mai multe in posturile ce vor veni.