marți, 22 iulie 2008

Firefox 3 m-a enervat

Dupa cum am mai spus web programming este un hobby al meu si in ultima saptamana tot am avut chestii de facut la un anumit site. Ce pot sa spun ca se comporta extrem de ciudat la multe functii php, dar si la aplicarea claselor de stiluri CSS. De ce? Sincer nu stiu si stau si ma tot uit si sper sa fie o problema de la mine si nu de la firefox.

Ciudat e ca in IE 7 totul functioneaza ceas si problemele aparute in firefox nici nu se vad. Sper din tot sufletul ca in versiunile ce vor veni multe din buguri sa fie rezolvate.

Ok acu sa nu uit si partile bune care sunt mai multe. Aici puteti citi un review despre firefox 3.

Bineinteles eu voi ramane un fan Firefox orice ar fi :D

6 comentarii:

Anonim spunea...

nu ai c face rau de tot :))

Anonim spunea...

PHP-ul este interpretat identic indiferent ca folosesti IE sau Firefox, indiferent de versiune.

Pe de alta parte, cei de la Microsoft pana la IE8 nu au crezut in standarde web si in W3C, drept urmare conceptele implementate de ei sunt diferite fata de cele implementate de restul lumii (unul dintre cele mai bune exemple ar fi box model-ul CSS).

Anonim spunea...

Da, asa stiam si eu, PHP nu difera intre browsere. Problema ar trebui sa fie de la HTML si cel mai probabil de la CSS. Eu am fost nevoit sa fac 2 versiuni de CSS (una IE si alta FF) pt. un site.

P.S. Acum s-a mai lansat si Google Chrome ;)

Catalin spunea...

Pai la css am avut probleme, si true ca am facut 2 versiuni pentru firefox si IE. Desi la cat de mare a fost forfota creata de firefox 3, ma asteptam la ceva mai bun ca 2, dar sa speram ca viitoarele versiuni vor aduce imbunatatiri mai notabile.

miChou spunea...

s-ar putea să te intereseze http://edu.myadobe.ro/?page_id=47
ne vedem la prezentare ;)

Catalin spunea...

clar ne vedem. De abia astept sa vad ce au pregatit cei de la Adobe :)