sâmbătă, 8 noiembrie 2008

Poli 2.0 Laborator 2

Joi de la ora 18 la 20 am avut cel de-al doilea laborator de la Poli 2.0 in care ni s-a vorbit despre Yahoo! Boss, api-ul de search de la Yahoo care este free si ce nu impune restrictii. Oricum echipa noastra doreste sa foloseasca acest api pentru finalizarea proiectului.

Prezentarea a fost ok si a fost tinuta de Ted Drake(google him) :)). Cea mai amuzanta parte a prezentarii a fost atunci cand am vazut cu totii ca numele ppt-ului era budapest si in introducere jos de tot scria tot Budapest...

Ni s-au dat si stickere(pe care le-am lipit pe laptop :D) si o insigna cu Kung Fu master :). Trebuia sa primim si tricouri insa nu au fost destule(pe moment). So thanks Bobby Voicu :).

Dupa curs am fost la Biblioteca si am mai discutat la o gura de suc/bere de tot ce ne venea prin cap.

One more thing:
- faceti-va blog si scrieti in el ideile voastre - bobby asa a ajuns singurul angajat Yahoo din Romania. Nu e o porcarie sa ai un blog(asa cum zice un coleg de la mine din serie). In blog poti scrie lucruri ce candva vor ajuta pe cei ce il citesc sau chiar pe tine (un fel de zona unde scrii sa spunem cod pe care il poti accesa mult mai usor mai tarziu). Chiar si Ted Drake are blog, si nu numai unul(dupa cum chiar el ne-a zis) si nu e doar o faza cum multa lume considera bloggingul, el facand asta de foarte multi ani.

LE: Momentan singura chestie care ma deranjeaza un pic la acest laborator este ca se tine intr-o sala foarte foarte mica pentru 20-30 de oameni.

2 comentarii:

vlad spunea...

laboratorul s-a putut face si vineri 12-14 cand au venit doar 4 oameni

miChou spunea...

depinde ce blog ţii. dacă ţii unul twitteristico deprimant în care povesteşti cum te-a stropit maşina de gunoi dimineaţa, cum ai plâns aşteptând autobuzu' la prânz şi cum te-ai ras pe picioare seara... poate e mai bine să renunţi (nu spun că e cazul tău, ci doar că sunt multe nuanţe ;) )