joi, 5 noiembrie 2009

Internet Regie

Mai știți problemele atât de intens discutate despre limitarea internetului și blocarea de porturi în regie?
Se pare că au avut succes și astăzi am aflat că limitarea a fost ridicată, însă uplink-ul cu Politehnica s-a redus de la 1Gbps la 500Mbsp. Banda mai mică => internet de calitate slabă în perioadele de vârf (18:00 - 24:00). Oricum e mai bine așa decât decizia de dinainte.

Anunțul oficial:
Avem o veste proasta si una buna:
- Cea proasta: Pana astazi aveam conexiune de 1 Gigabit cu Politehnica. Incepand de astazi conexiunea ne-a fost limitata la 500 Mbps.
- Cea buna: A fost scoasa limitarea de trafic.

Detalii, informatii, avertizari, recomandari aferente celor 2 vesti de mai sus:
- Toate conturile care erau dezactivate pentru depasirea traficului au fost reactivate;
- Tinand cont ca nu mai aveti limita de trafic nu inseamna ca din secunda urmatoare porniti torentii sau alte programe care fac trafic mare;
- Va recomandam sa nu faceti trafic exagerat pentru ca sa nu se supere iar cei de mai sus si sa ne impuna alte limitari;
- Tinand cont ca pe link-ul cu UPB-ul avem acum 500Mbps si nu mai este limitat traficul suntem siguri 100% ca banda respectiva va fi full mai tot timpul (mai ales seara), deci, mai mult ca sigur in acele momente internetul va functiona destul de greu. Din acest motiv va rugam ca sa nu utilizati deloc programe de file-sharing in orele de varf (18:00 - 24:00);
- Aveti in vedere ca vi s-a scos limita de trafic pentru ca sa puteti avea acces la resurse academice care fac un trafic mare si, daca pe viitor vor aparea probleme de trafic exagerat (trafic neacademic) este posibil sa fim din nou limitati (si nu credem ca doreste nimeni acest lucru), deci.. NU EXAGERATI CU TRAFICUL !
- Va recomandam cu caldura sa utilizati reteaua locala pentru a transfera fisiere (chiar daca sunt academice);
- Invatati sa fiti colegi: poate doar unul din voi sa downloadeze materialul si dupa sa il puna la dispozitia colegilor pe retea.

Utilizati conexiunea la internet in limita bunului simt !

16 comentarii:

George spunea...

Wow, fast blogging dude! :)

E funny cum acum toti se plang pe hub de viteza.. pana acum se plangeau de limita. Totdeauna romanul e nemultumit.

Unknown spunea...

Am studia chart-urile acelea de pe site și se pare că uplink-ul cu Poli e plin ;)). Ba chiar 507 din 500 Mbps. Cred că în curând se va reveni la blocarea porturilor :P

AlexJ spunea...

people are never satisfied with what they got... oricum ai da-o, cineva tot va comenta :|

Adi spunea...

Muie la iehovisti, mormoni si atei!

Anonim spunea...

Buna Ziua!
Eu sunt Vlad, unul dintre membrii Radio Whisper, un radio anti-manele dedicat bloggerilor si nu numai.
Am vizionat cu atentie blogul tau si vreau sa spun ca am fost foarte fascinat de ceea ce am gasit. Am fost atras de subiectele interesante si de originalitatea articolelor. Felicitari ! Încep sa îl citesc cu drag.
Noi promovam la radio diferite articole ale bloggerilor, iar azi am promovat un articol de-al tau ; am specificat sursa articolului si am deschis si un subiect pe baza acestuia. Daca doresti, poti sa ne recomanzi orice articol si noi îl vom promova.
Cu scuzele de rigoare pentru acest mesaj de tip spam,acest mesaj este dedicat tie si la cei care merita care ii citim aproape zi de zi.
Ne-ar face placere, de asemenea, sa stim ca ai dori sa ne sustii în acest proiect de radio si sa accepti o eventuala colaborare.
Pe Radio Whisper se difuzeaza toate genurile de muzica, exceptând manele si piesele necenzurate, avem si câteva emisiuni, stiri etc. Ne-am propus sa realizam un proiect mare, iar pentru asta avem nevoie de sustinerea si ajutorul tau si al celorlalti colegi bloggeri. Dorim sa cream o echipa numeroasa, de oameni cu un talent aparte si m-am gândit ca, poate, ai vrea sa ni te alaturi si sa colaboram, binenteles, pe unul dintre domeniile care îti place. Dorim, de asemenea,sa iti acordam un scurt interviu. Pentru noi sunt importante ideile si modul de a gândi al bloggerilor si al ascultatorilor nostri.
Îti multumesc pentru timpul acordat, iar acum îti propun sa adaugi linkul sau bannerul nostru pe blogul tau si sa ne dai add la id-ul asculta.whisper sau un email asculta.whisper@yahoo.com pentru a discuta mai multe.www.radiowhisper.com
Multumesc,Cu stima Vlad!

seriale spunea...

tare

Liou Duvinini spunea...

Interesante...

Pacman spunea...

Namco a lansat mai multe sechele. Deci, peste aproape peste 30 de ani Pac-Man a distra millioned armata de fani sale. Eroul principal Pac-Man mult timp în urma a iesit din joc si a devenit o sursa de inspiratie pentru multe companii si deja a devenit o parte a unei culturi joc.

régime spunea...

wooow that's cool

mutuelle en ligne spunea...

Thanks for this useful information. keep it up

yh spunea...

chaussures nike shox nz i femmes chaussures nike shox nz i hommes
chaussures nike shox nz ii femmes
chaussures nike shox nz ii hommes
chaussures nike shox oz femmes
chaussures nike shox oz hommes
chaussures nike shox r2 femmes
chaussures nike shox r2 hommes
chaussures nike shox r3 femmes
chaussures nike shox r3 hommes
chaussures nike shox r4 ii femmes
chaussures nike shox r4 ii hommes
chaussures nike shox r4 v femmes
chaussures nike shox r4 v hommes

Razvan spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
pdnagan spunea...

Totdeauna romanul e nemultumit

Bollywood sarees spunea...

I discovered your website very successful.I was very empowered all the sites content. It would be a fulfillment to fulfill a little methods for the place and understand and provides people what they liked about you.

firma paza spunea...

Oricum nu a durat mult povestea asta cu netul,in prezent a crescu traficul foarte mult.

Szasz Sebes Paul spunea...

Interesanta postare !