vineri, 14 noiembrie 2008

Me@CN "B. P. Hasdeu" Buzau


Colegiul National B.P. Hasdeu Buzau

La invitatia fostului meu diriginte Alin Burta am venit in Buzau pentru a tine o scurta prezentare clasei 11 B unde dansul este diriginte. O prezentare despre A+C si unele facultati din Politehnica.
Am prezentat facultatea si asteptarile pe care le-am avut eu de la ea, ce m-a facut sa aleg facultatea si ce oportunitati imi ofera terminarea acestei facultati. Am prezentat situatia si din punctul unui student la A+C, dar si a unui asistent. Exista destul de multi ce vor sa vina in politehnica insa si altii care inca nu stiu spre ce sa se indrepte. Dar sper sa fi inteles ca e important sa alegi ceva ce iti face placere. Acum ar exista problema ca cuiva sa nu ii placa nimic sau cuiva sa ii placa tot. Eu ii sfatuiesc sa se gandeasca bine la oportunitatile oferite de facultati, pentru ca dupa facultate vor trebui sa isi aleaga un loc de munca unde ar trebui sa le placa ce fac.
In rest am mai deiscutat de materiile ce sunt predata in cadrul facultatii, importanta liceului in pregatirea pentru facultate si viata de student la A+C.
Sper sa ii fi facut pe elevi sa se indrepte catre aceasta facultate si poate am trezit interesul altora ce nu se gandeau la optiunea A+C.

2 comentarii:

Unknown spunea...

Hasdeu...frumoase amintiri..8->.

Anonim spunea...

Pentru toti hasdeenii: www.hasdeeni.blogspot.com