marți, 25 noiembrie 2008

RL @ ACS

Azi am dat si testul grila din laborator la RL. Totul ok pana am vazut intrebarile din test. Am pus la ce stiam si eu si acum cateva minute se pun rezultatele, spre stupoarea mea, am luat o nota de tot rasul insa...sincer cu atat am ramas din laboratoarele facute:). Am punctaj foarte mare in laborator ceea ce nu se reflecta in nota obtinuta in test(cam acelasi lucru mi s-a intamplat si acum 3 ani la USO). Asta e, viata trece mai departe, insa ar trebui sa se mai revada organizarea si gandirea cursului/laboratorului de RL.
De ce daca o intrebare e gresita atunci numai un numar va avea de castigat(nu mi se pare corect pentru restul).?
De ce se pun intrebari de detaliu dus la extrem?
Sincer mi s-a urat sa ma zbat pentru ca anul viitor sa se mai schimbe ceva si imi pare rau ca acest post vine dupa o nota extrem de mica luata. Eu zic ca este un semnal de alarma, intr-adevar s-au luat si note mari, dar si note mici(asistenti la USO nu au reusit sa ia peste 7...).
Inca ceva ce nu imi place la organizare este faptul ca domnul Tapus nici macar nu a intrat odata pe forum(informatie luata de la statistici de pe site). As dori sa aflu si parerea dansului in situatia aceasta.
Si sunt dezolat pentru ca retelistica "is the thing" (imi place foarte mult).
Intr-un final nu pot decat sa laud daruirea echipei de RL si faptul ca mai schimba unele chestii in facultatea aceasta.

PS: back to CCNA 4 :P
PSS: Sa nu uit: "Cum adica?! Asta a fost razboi?" - replica criminala data de un coleg de-ai mei lui Razvan Deaconescu :)

4 comentarii:

Anonim spunea...

La ce anume te referi prin "ar trebui sa se mai revada organizarea si gandirea cursului/laboratorului de RL".

Doar sa se dea intrebari mai putin detaliate? Sau sa se schimbe si structura cursului / laboratorului?

Catalin spunea...

pai cursul la RL la CA nu are absolut nici o treaba cu laboratorul. Apoi se dau la test niste intrebari carora multora li se par incomplet specificate, ce lasa locuri de interpretare si de cele mai multe ori unele au raspunsuri gresite. Apoi sincer ce am facut la laborator, nimic nu m-a ajutat la acest test. Materia pentru lucrarea de laborator a fost cam jumate din materia de curs...
Despre laboratoare am comentat destul pe forum, insa ne-am trezit cu chestii si mai grele si mai greu de finalizat in 2 h(pentru ca nu ma consider un student f bun, dar nici prost).

Anonim spunea...

Chestia cu cursul de la CA este mai mult o chestiune "politica". Tapus este titular, el vrea sa tina cursul, nu poate nimeni sa-l dea la o parte...

In legatura cu intrebarile, intr-adevar, nu testeaza direct materia de laborator (asta o sa faca cursul practic), ci mai mult daca ati inteles conceptele testate la laborator.

Cred ca ar fi bine sa pui problema asta si pe forum, poate e nevoie sa se desfasoare un pic altfel laboratorul la CA, pentru ca la curs nu capatati destule informatii.

Catalin spunea...

nu capatam deloc informatii cand faci nivelul fizic vreo 5 cursuri...