joi, 29 ianuarie 2009

schimbare?

Deschid azi gmail-ul şi sus la "Sponsored Link" dau de "Blue Air Smart Flying - www.blueair.ro - Ai 5 pe linie si esti integralist? Blue Air te trimite la schi in Alpi". Nu voi comenta întrucât acest lucru a mai fost tratat aici.

Scopul postului este acela de a face studenţii ce urmâresc Planeta CS sau blogul meu să încerce să schimbe ceva în facultatea noastră.
E bun:
  • atât un feedback înainte de examen(pentru activitatea din cadrul semestrului),
  • cât şi unul după susţinerea examenului(ce va conţine aspecte legate de modalitatea de notare şi alte lucruri ce nu îmi trec acum prin cap). Chiar dacă un student după examen ar fi fericit sau supărat în funcţie de nota obţinută, nu ar trebui să fie/să se lase influenţat de rezultatul respectiv.
Multe materii s-au schimbat în bine datorită puterii feedback-ului. Exemple: Domnul Iorga, oricât de înjurat de unii şi alţii, întotdeauna a ascultat ce studentul are de spus şi astfel la Metode Numerice s-au reintrodus seminariile. Altele ar fi USO, RL..., însă nu ar trebuie să fie şi singurele. Noi putem schimba facultatea pentru generaţiile următoare.

Acest subiect s-a discutat şi se va mai discuta până când sesiunea se va încheia. (aici, aici, aici, aici şi aici)

Feedback is the power! Don't forget to feedback!

3 comentarii:

AlexJ spunea...

(ca o completare...)
Mulţi consideră că e o pierdere de vreme, dar nu este. Trebuiesc doar 5 minute pentru completarea formularului. Dar acele formulare au valoare dacă vin în număr mare din partea studenţilor. Profesorii trăiesc cu impresia că studenţii sunt dezinteresaţi de facultate. Modul prin care îi putem contrazice este prin acestă liberate pe care o avem: feeback-ul.
De asemenea, puteţi face mai mult, să purtaţi o discuţie mai directă fie faţa în faţa cu profesorii sau asistenţii sau prin intermediul forumului unde este public.
Things can change...poate nu complet peste noapte, dar cu destulă răbare se poate...

Daniel Ene spunea...

sper ca nu deranjez... am gasit ceva ce merita incercat! http://afacereaclubasteria.blogspot.com/

ROMINUTA spunea...

bai cititi si blogul meu plizz